Om os

Frisør

Stylist Farzaneh Bajoul skræddersyede konsultationer med klienter om deres behov og rådgivning om alt fra hårpleje til klip og farver. Farzaneh er generelt erfaren indenfor alle aspekter af frisør; klipning, styling, farve, barbering, lyse striber, forlængelser, opsætning af hår m.m.)

Hudplejer

Det er min opgave som kosmetolog at få det mest mulige ud af dit ydre med blandt andet min signaturbehandling "Face Lifting" Jeg er uddannet CIDESCO kosmetolog, Frisør, kostvejleder, farvekonsulent og makeupartist, m.m., Permanent Make-Up Permanent makeup er en kosmetisk teknik, (permanent pigmentering af dermis) som et middel til at lave et design, der ligner makeup, såsom eyelining og Lipliner, og eyeliner. Det bruges også til at producere kunstige øjenbryn, især i mennesker, der har mistet dem som følge af alderdom, sygdom.

Permanent Make-Up

Permanent makeup er en kosmetisk teknik, (permanent pigmentering af dermis) som et middel til at lave et design, der ligner makeup, såsom eyelining og Lipliner, og eyeliner. Det bruges også til at producere kunstige øjenbryn, især i mennesker, der har mistet dem som følge af alderdom, sygdom.